M.C. Hansen

Sangskriver, kapelmester og iværksætter

M.C. Hansen driver sammen med Jacob Chano musikselskabet Sentimental Music, hvor de arbejder med sangskrivning, booking, turnéproduktion, indspilning, udgivelse, regnskab, fundraising, PR og alt derimellem. M.C. har været professionel musiker siden 2003 og fordeler sin tid mellem sit band “M.C. Hansen” og backingbandet the Sentimentals, der har specialiseret sig i at arrangere turneer med amerikanske og canadiske sangskrivere i Europa og Nordamerika.

M.C. arbejder som freelance projektleder for ROSA/SPOT Festival, hvor han rådgiver om musikeksport og projektstyring. Han er desuden projektleder på Folk SPOT Denmark, DMA blues og Nordic SPOT.

Hos DMF Support / Kontoret hjælper M.C. dig med at komme et skridt videre med i karriere og få lagt en konkret fokuseret handleplan med deadlines. Vil du ud at spille noget mere? Skal du have indspillet din næste plade? Overvejer du at droppe dit supplerende job og fokusere 100% på musikken, så er det her du skal melde dig til.

Hos DMF Support / Butikken hjælper M.C. dig med at booke din næste turné og få styr på din kunstnerprofils kunstneriske identitet.
Vi koncentrerer os om booking i ind -og udland og får styr på hjemmeside, SoMe og grafisk materiale.

Hos DMF Support / Scenen hjælper M.C. dig med at få styr på nerverne og planlægge et godt koncertforløb. Hvad skal den fede sætliste kunne og hvorfor er det smart at den er dynamisk? Hvordan arbejder man aktivt  med rammerne på koncertstedet og hvilken betydning har den visuelle identitet for publikums oplevelse. Hvilke roller skal fordeles i orkestret og hvordan fastholder man publikum?

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..