Jacob Chano

Musiker og iværksætter

Jacob driver, sammen med M.C. Hansen, musikselskabet Sentimental Music. Her arbejder de med booking, turnéproduktion, indspilning, udgivelse, regnskab, fundraising, PR og alt derimellem. De arbejder primært med deres backingband The Sentimentals og med M.C. Hansen som artist. Sammen har de igennem de sidste snart 15 år, spillet +1000 koncerter i Europa, USA og Canada, samt medvirket på et stort antal udgivelser.

Herudover er Jacob freelance trommeslager i diverse øvrige studie og live sammenhænge.

Ved siden af sit musiker virke, har Jacob udviklet konceptet øvelokale.nu – øvelokaler på timebasis.

Jacob har desuden en eksamen i kreativ dynamisk projektledelse fra Kaospiloterne.

Hos DMF Support / Kontoret hjælper Jacob dig med ledelse, organisering og konceptualisering af dine projekter, så du kommer godt i mål uden at miste hverken modet eller overblikket undervejs.

Kribler det for at komme til USA og prøve kræfter med din musik? Så kan Jacob hjælpe dig på vej med at søge arbejdsvisum til USA.

Hos DMF Support / Butikken hjælper Jacob dig med din online tilstedeværelse. Er dine SoMe profiler up-to-date? Hvad med dine artist profiler på fx Spotify og iTunes? Har du styr på samspillet imellem din tilstedeværelse på de forskellige platforme og din hjemmeside / webshop både visuelt og teknisk? Skal du have hjælp til at producere indhold? Får du det optimale ud af de penge du bruger på online annoncering på fx Facebook og Google Ads?

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..