Henrik Volf

Henrik Volf er en dansk musiker, sanger, guitarist, og sangskriver.

Hos DMF support kan Henrik Volf hjælpe med:

PRACTICE (Øveren)

Sammespillet: Hvem har teten, hvornår og hvordan. Det tages ikke højde for hvor dygtig du er. Hverken på instrumentet eller i sammenspillet. Udgangspunkt og nøgleordet er; AT DU KAN NOGET! Ellers havde du ikke interessen eller lyst til, – dag ud og dag ind -, at stå og svede i et øvelokale. Men det du kan skal ud over scenekanten. Og ind i publikum. Ellers er det ligegyldigt.

 

LOOK (PR & SYNLIGHED)

Fotos, pressemeddelelser, de sociale medier, og ikke mindst rollefordeling i dit band. Hvem gør hvad, og hvem kan hvad. Og vigtigst: HVEM KAN IKKE LADE VÆRE. Igen; Hvis ingen ved at du eksisterer, er det ligegyldigt.

 

SCENEOPTRÆDEN (Back & on stage)

Få redskaber til selv at styre, hvordan og hvornår du lader op til en koncert. Hvornår og hvordan “du er på”. Og hvornår du lader musikken og publikum bestemme. Og ikke mindst; Hvordan du har styringen en hel koncert igennem. Fra start til slut.

 

Henrik Volf er en dansk musiker, sanger, guitarist, og sangskriver. Udgav sammen med bandet CREW i 1984 singlen Venter Du Stadig. Blev i 1991 signet af pladeselskabet Iceberg Records, og debuterede i 1992 som solist med udgivelsen af det engelsksprogede album Walkin`That Road. Har siden medvirket på 32 udgivelser. I alt 235 egne kompositioner på vinyl, CD og streaming, fordelt over single, EP & album.

www.henrikvolf.dk

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..