Gitte Karvonen

Mentaltræner og coach

Gitte Karvonen er mentaltræner, coach og rådgiver for artister, managers og bands om alt det der skal fungere omkring livet med musikken. Hun holder foredrag og laver workshops om artisters vilkår, belastninger og udfordringer som stress, sceneskræk og depression. Hun har mere end 25 års erfaring med mægling og coaching indenfor alt fra kreativ krise til sammenbragte familier. Hun har en blandet baggrund som event- og projektmager og socialrådgiver. Mentaltræning handler om at forberede og træne hjernen til at forstå og håndtere udfordringer, så man trives bedre og præsterer bedre.

Gitte tilbyder sessions til dig der ønsker at arbejde med mentaltræning indenfor for eksempel:

Trivsel: privatliv/musikerliv, døgnrytme, relationer. Problemer med at adskille hvem du er i modsætning til hvad du er. Det du præsterer kontra den du er som person. Det er grundlaget for selvtillid og selvværd. Arbejdsrytme og arbejdstider med store skift. Det påvirker hjernens kemi, fysikken og det mentale.Relationer er fundamentet for tryghed og trivsel. Arbejdsrelationer og private relationer bliver nemt blandet sammen, og man kan blive usikker på hvem der er der for éns egen skyld og hvem der skal bruge én til noget.

Bands: Rollefordeling, samarbejde, dynamik og brud. Aftaler skal laves mens man er gode venner, men hvad nu hvis man ikke fik det gjort? Hvad kan man gøre hvis samarbejdet knager? Hvordan kan man arbejde med et brud, så det ikke kommer til at farve fremtiden?

Sceneskræk, stress og angst: Forebyggelse, faresignaler og hvad man helt konkret selv kan gøre. Herunder bedøvere, som er Gittes betegnelse for det man bruger, for at bedøve en følelse eller situation man oplever ubehageligt. Det kan være alkohol, stoffer eller sex.

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..