Cecilia Krill

Supporter og projektudvikler

Musiker, forfatter, spiludvikler og rådgiver

Cecilia er selvstændig iværksætter, projektleder for Kunstnerisk Entreprenørskab på Syddansk Musikkonservatorium og underviser i entreprenørskab på landets konservatorier. Hun har i en årrække beskæftiget sig med at hjælpe iværksættere, musikere og andre kreative ildsjæle med at gøre deres idéer til virkelighed.

Hun står bag projektudviklingsværktøjet Acceleratorspillet, som bl.a. bliver brugt i uddannelsesforløb på de kunstneriske uddannelser, på iværksætterforløb og på universiteter, der arbejder med idéudvikling.

Cecilia er uddannet sanger fra DJM, selvlært bassist, diplomuddannet i Ledelse og Coaching, og Cand. Mag. I Læring og Forandringsprocesser.

Hos DMF support / kontoret

Cecilia hjælper dig med at undersøge og udfolde din projektidé, så den bliver knivskarp, velformuleret og målrettet din modtager. Du får øje på hvorfor er din idé vigtig, hvem er den henvender sig til, og hvilke skridt der skal til, for at gå fra idé til handling.

Med afsæt i Acceleratorspillet får du hjælp til at tænke 360˚ rundt om dit projekt, og får konkrete værktøjer til at kickstarte din idé.

Du kan få individuel sparring eller tage dit band med. Ring og hør nærmere.

Du kan læse mere om Acceleratorspillet HER! 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..