Om Artlab

Hvad er Artlab?
Artlab er Dansk Musikerforbunds kursuscenter

Målsætning

Vores målsætning er – med kunstnernes kompetencer i centrum – at skabe udvikling i kunst, iværksætteri og kreative erhverv.

Vi ser Artlab som et kreativt pit-stop, hvor du som professionel kunstner kan tjekke ind og få ideer til at videreudvikle din platform, netværk og karriere – og opdatere dig selv i forhold til et kreativt arbejdsmarked i enorm udvikling.

Det arbejder vi med igennem en række fokusområder:

Musikere og komponisters efteruddannelse

Kernen i Artlab er efteruddannelsen for musikere og komponister. Vi udvikler og tilbyder landsdækkende workshops, events, netværk, foredrag, masterclasses, kurser.

Tilbud til kunstnere og andre kreative med aktuel ledighed

Periode med delvis eller fuld ledighed er en del af et kunstnerisk virke. Siden 1999 har vi lavet et væld af kurser  – og kunstnernes resultater er mærkbare og dokumenteret.

Jobscenen.dk

Vi driver Jobscenen.dk – Danmarks eneste jobportal for kunstnere.
www.jobscenen.dk

Artists in Business / Kunstnere i virksomheder

I 2001 fik vi øje på potentialerne inden for feltet ’Kunstnere i virksomheder’ – siden har vi arbejdet for at stimulere kvalitet og marked ved at udvikle uddannelser, praktik, netværk, håndbøger og udviklingsseminarer, både nationalt og internationalt.

Internationalt samarbejde

Udvikling, vidensdeling og metodeeksport er vigtige parametre i vores arbejde. Derfor har Artlab mange samarbejder med forskellige aktører i Europa. Senest har Letland fx importeret ’The Artlab Model’, og vi er del af et stort EU-projekt i gang med en europæisk kortlægning af kompetencebehov for ‘Artistic Interventions’.

KONTAKT

Kontakt Artlab

Vil du vide mere om Artlab og vores tilbud til musikere så kontakt os gerne på: 70221525 eller pp@dmf.dk

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..