Om ARTLAB

Hvad er Artlab?
Artlab er Dansk Musikerforbunds kursuscenter

Målsætning

Vores målsætning er – med kunstnernes kompetencer i centrum – at skabe udvikling i kunst, iværksætteri og kreative erhverv.

Vi ser Artlab som et kreativt pit-stop, hvor du som professionel musiker kan tjekke ind og få ideer til at videreudvikle din platform, netværk og karriere – og opdatere dig selv i forhold til et kreativt arbejdsmarked i enorm udvikling.

Det arbejder vi med igennem en række medlemsaktiviteter:

Musikere og komponisters efteruddannelse

Kernen i Artlab er efteruddannelsen for musikere og komponister. Vi udvikler og tilbyder landsdækkende workshops, events, netværk, foredrag, masterclasses og kurser, som to gange årligt offentliggøres i et samlet kursuskatalog, der udsendes sammen med fagbladet MUSIKEREN.

MUSIKERLIV

Musikerliv er netværksmøder, hvor musikere videndeler om aktuelle emner.
Du får lavpraktisk info og brugbare redskaber til at styrke dit musikerliv med i bagagen.

MØD MUSIKBRANCHEN

Mød Musikbranchen er åbne musikermøder, som introducerer musikere og aktuelle aktører i musikbranchen og inviterer til dialog i uformelle rammer.

DMF SUPPORT

Én-til-én sparring, feedback og videndeling om akutte behov indenfor fx it, karriere, pr og markedsføring, performance eller musikproduktion.

Karrieretjek

Årlig gratis coaching for DMF medlemmer, hvor du får taget temperaturen på din karriere og dine muligheder.

Jobscenen.dk

Vi driver Jobscenen.dk – Danmarks eneste jobportal for kunstnere.
www.jobscenen.dk

 

Artlabs erfaringer bygger desuden på:

Tilbud til kunstnere og andre kreative med aktuel ledighed

Periode med delvis eller fuld ledighed er en del af et kunstnerisk virke. Siden 1999 har vi lavet et væld af kurser  – og kunstnernes resultater er mærkbare og dokumenteret. Artlab tilbyder p.t. ingen kurser eller coaching i jobcenter-regi. Har du som musiker brug for karrierevejledning og rådgivning finder du både kurser og én-til-én-tilbud igennem vores workshops og DMF support.

Artists in Business / Kunstnere i virksomheder

I 2001 fik vi øje på potentialerne inden for feltet ’Kunstnere i virksomheder’ – siden har vi arbejdet for at stimulere kvalitet og marked ved at udvikle uddannelser, praktik, netværk, håndbøger og udviklingsseminarer, både nationalt og internationalt.

Internationalt samarbejde

Udvikling, vidensdeling og metodeeksport er vigtige parametre i vores arbejde. Derfor har Artlab mange samarbejder med forskellige aktører i Europa. Senest har Letland fx importeret ’The Artlab Model’, og vi er del af et stort EU-projekt i gang med en europæisk kortlægning af kompetencebehov for ‘Artistic Interventions’.

KONTAKT

Pressekontakt

Vil du i kontakt med Artlab?

Vi hjælper gerne med interviews, med at finde historier, cases, vinkler og meget andet.

Kontakt Gerda Hempel: gerda@dmf.dk eller tlf. 70221525

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..