International

tema
      |     

Udvikling, vidensdeling og metodeeksport er vigtige for Artlabs arbejde – både i ind- og udland.

International udveksling bliver en stadig mere vigtig del af Artlabs arbejde. Over hele Europa og i resten af verden er der et stigende fokus på de kreative erhvervs betydning og kunstnere som centrale indholdsleverandører inden for og uden for de traditionelle kunstneriske områder. Her har Artlab vigtig erfaring at dele – og vigtig inspiration at modtage. I mødet med andre landes traditioner, betingelser, indsatser og resultater ses egne rammer og muligheder pludselig klarere.

International historik de seneste år

2014: Artlab afholdt international summerschool om kunstneriske konsulentydelser: THIRD:SPACE for Learning on Artists and Organisations

2013: Artlab var inviteret til Kina for at lave en workshop for musikere på Dong Dong festival.

2102: Artlab var inviteret til at fortælle om Artlab-modellen og vækst i de kreative erhverv i  Estland i 2011 og i Rio de Janeiro (under Rio+20)

2012: ‘Touren går til Rusland’ – et Musiconomy-event om voksende muligheder på livescenen i Rusland, og ‘Eksport til det tyske marked – publishing, udgivelse & markedsføring’, begge udviklet i samarbejde med Koda, Musikzonen, Rosa m.fl.

2012: Artlab er med EU-projektet TAFI i gang med at indsamle og offentliggøre en kortlægning af uddannelsesbehov for kunstneriske konsulenter.

Letland har importeret ’The Artlab Model’ gennem projektet ArtAcc.

Artlab var vært for Københavns Kommunes udvekslingsseminar NXT STEP SUMMIT.

 

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..