Vilje til at dele

Nyhed Af Peter Poulsen
      |      | Flere nyheder  »

Netværk for kunstneriske konsulenter er skudt i gang

Lysten til at lære og sparre og en stemning præget af generøsitet og åbenhed – sådan beskriver Ilia Swainson det første branchemøde i Musiconomys ’Netværk for kunstneriske konsulenter – for dig, der træner andre i personlig gennemslagskraft & kommunikation’.

Musiconomys ’Netværk for kunstneriske konsulenter’ er skudt i gang med den første workshop. De fleste af deltagerne kender hinanden i forvejen, og tonen er meget åben og venskabelig, men der er også et fælles fokus, som rækker udover de tætte professionelle og personlige relationer. Dette er ikke en kaffeklub eller et forum, hvor man kommer for at give klap på skulderen og bekræfte hinanden. Derfor er styringen med mødet også givet over til Tore Wanscher, professionel netværksfacilitator, som med fast hånd styrer slaget. Der er en klokkeklar agenda for de fire workshops, som går ud på, at netværkets deltagere bruger hinandens viden og kompetencer til hver især at få flere job i kalenderen og i det hele taget få skabt udvikling i deres konsulentforretning.

”En del af formålet med netværket er at blive klogere på, hvad det er, vi bidrager med på vores felt og få kommunikeret det klart ud. Samtidig skærper vi vores kompetencer ved at konkretisere, hvad det er, vi gør – hvilket er en positiv bi-effekt ved denne proces,” forklarer Ilia Swainson, der sammen med Nete Nørgaard-Nielsen er initiativtager til netværket, som de begge to deltager i sammen med otte andre kunstnere. De har alle det til fælles, at de har godt gang i deres kommunikationsvirksomhed, at dette arbejde er en fast indtægtskilde for dem.

I netværkets første år er der planlagt fire workshops, men det er ikke planen, at det slutter der: ”Vi håber på, at disse første fire møder fører til, at netværket fortsætter, men i hvilken retning det fremover kører, afhænger af, hvilke resultater vi kommer frem med her,” forklarer Ilia. ”I første omgang handler netværket primært om os selv, hvad vi gør, effekten for kunden og hvordan vi gør det synligt. I fremtiden forestiller jeg mig, at vi fx kunne invitere forskere indenfor, som kan dokumentere, hvad vi gør. Men nu må vi se, hvad der sker. Nete og jeg har sammen med Musiconomy stået for opstarten, men det er alle os deltagere, der sammen kommer til at bære ansvaret for, hvad der kommer ud af det, og hvilken retning det på sigt skal tage.”

Der er stadig enkelte pladser i netværket, og er du interesseret i at deltage, kan du ansøge om en af dem ved at tilmelde dig på www.musiconomy.dk, hvor du også kan læse den fulde beskrivelse af netværket og forløbet.

Netværk
Karriere

Branchenetværk for kunstneriske konsulenter

Jo bedre vi bliver til at bruge hinanden, des større bliver vores faglige indsigt – og des tydeligere bliver det, hvor vigtigt et produkt vores branche bidrager med til erhvervslivet – Sådan håber vi at medvirke til at stimulere den samlede efterspørgsel.

Netværk på artlab

  • Netværk for kunstneriske konsulenter er Artlabs/Musiconomys første faciliterede netværk for kunstnere.
  • Artlab er vært for møderne, og står for lokaler og administration.
  • Næste professionelle netværk i støbeskeen er netværk for kunstneriske ledere (se opslaget til højre).
  • Artlab og Musiconomy står til rådighed for professionelle netværk for musikere og komponister. Har du en idé til et netværk, er du meget velkommen til at sende dit forslag til Peter Poulsen på Artlab; pp@dmf.dk

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..