Tag på remix workshop med nogle af Københavns hotteste remixere

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Kom på 3-dages worksop og få hands-on erfaring i at remixe og lave edits, tips og feedback fra nogle af Københavns hotteste remixere samt et redskab til at profilere dig selv som producer.

På workshoppen får du instruktion af de solide remixere Rosa Lux, Djuma Soundsystem aka Mikkas Skulstad samt Mikkel Holtoug. Du remixer egne eller andres tracks, og efter en introduktion til mix/remix og indspilning, fortæller nogle aktuelle producere, hvordan de griber et remix/edit an. Du arbejder med egne remix og får løbende feedback og sparring fra underviserne. Vi arbejder fortrinsvis i Logic og Live.

Læs mere om instruktørerne og tjek deres musik her:

Rosa Lux

DJ, producer og sangskriver. Har udgivet albummet Monsters, som blev nomineret til en lang række priser, herunder Gaffa Pris, DMFA, Steppeulven og Axgil.

Hun er en fast del af det københavnske kulturliv, hvor hun bl.a. har været en del af kunstnerkollektivet DUNST, kurator for Strøm festivalen og en del af dommerpanelet i DR2′s Smagsdommerne.

 

Djuma Soundsystem

Går til daglig under navnet Mikkas Skulstad og har som dj og elektronisk live artist fire verdensturneer bag sig. Han laver hovedsageligt undergrundsmusik indenfor house genren og har udgivet på talrige respekterede labels. Har hosted workshops på Dubai school of electronic music, Cape town electronic music conference, Rytmisk konservatorium og Rytmisk center i København.

 

Mikkel Holtoug

Er DJ, producer og sounddesigner. Aktuel med ep’en “Everybody” på Connaisseur Records samt en perlerække af edits. Har med sin fortid som jazz trommeslager og indie musiker/producer en alternativ indfaldsvinkel til at lave elektronisk musik. Har som sounddesigner for DR skabt sound identiteterne for bla. Vinter OL, VM i fodbold samt TV Avisen. Hans seneste edit har 300.000 plays på Youtube.

 

 

Kursus
Musikproduktion

Remix workshop

Giv dine yndlingsnumre nyt tøj på

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..