Radiokursus med Mama Radio

Case Af Anne Aarup Bay
      |      | Flere cases   »

“Det er helt vildt fedt at gå på Radiofabrikken!” fortæller deltagerne på den første Radiofabrik.

“Det er helt vildt fedt at gå på Radiofabrikken!” fortæller Line Rasmussen, Jane Rowley og Mikkel Thomas Christensen, der alle deltager på Radiofabrikkens første hold, i munden på hinanden. “Vi har fået et skræddersyet forløb fra Kerstin [Oehlenschlager, red.], som er verdens bedste underviser; sådan en Mama Radio, der kender radiobranchen ud og ind.”

“Helt praktisk har vi lært at bruge editeringsprogrammet Hindenburg og får programmet med herfra, så vi kan arbejde videre, når kurset stopper. Vi har fået stemmetræning og interviewteknik og har været på en række virksomhedsbesøg. Det er HELE kurset, der er vildt tjekket. Kurset overgår alle forventninger. Man bliver virkeligt sulten på radiomediet og bliver bekræftet i, at det er noget, der er realistisk at arbejde med – ikke kun som mikrofonholder, men også bag kulisserne som fx medhjælpende journalist, researcher eller producer. Ud over de praktiske og tekniske færdigheder får vi også indblik i radioverdenen fra en, der virkelig kender branchen, og som er villig til at dele ud af sit enorme netværk – fx ved at hjælpe os med at få praktikpladser efter kurset.”

Hvis de tre kunstnere ikke ender med at lave radio, er kurset alligevel ikke spildt: “Værktøjerne kan fx bruges til at producere lydflader til hjemmesider og til at klippe fortællinger sammen med. Generelt kan vores nye viden bruges i en hvilken som helst formidling – ikke kun som lydmedie, men også meget bredere via det journalistiske grundkursus, vi har fået med.”

Næste Radiofabrik starter den 11. marts – www.artlab.dk/radiofabrikken

Radiofabrikken koster 17.700 kr. for 6 intensive uger – er du ledig har du mulighed for at få kurset i din 1. ledighedperiode.

Kursus

RADIOFABRIKKEN – PÅ 5 WEEKENDER

Vil du udkomme i lyd?
Drømmer du om at lave dine egne podcasts?
Eller om at kaste dig ud i radiomarkedet og give modspil til de etablerede radiokanaler?

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..