Prøv kræfter med musikundervisning i folkeskolen – workshops for musikere, der underviser

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Kære musiker

Over hele landet er musikskoler i gang med at samarbejde med folkeskoler – fx omkring rytmik, kor, valgfag, orkester og soloundervisning. Folkeskolereformen og ’den åbne skole’ skaber nye muligheder for velkvalificerede musikundervisere, der vil skabe engagerende musikforløb til klasselokalet.

Vi har sammensat en række workshops specielt målrettet musikere, der underviser. Kurser, der udvikler dig som lærer og som musiker. Her kan du fin-tune dit eget brændpunkt og udvikle metoder, der kan inspirere flere folkeskolebørn til at få et aktivt musikliv.

Du kan søge kurserne selv eller i samarbejde med din musikskole.

Kurserne afholdes på Sønderborg Musikskole, Roskilde Musiske Skole og Egedal Musikskole og er åbne for musikere/undervisere fra hele landet.

Mvh Artlab/DMF Efteruddannelse

Download kataloget HER

Praktisk:

Du tilmelder dig på artlab.dk. Musikskoler, der vil tilmelde en eller flere undervisere på én gang og faktureres elektronisk, kan gøre det ved at sende en mail til Peter Poulsen på pp@dmf.dk.

Alle kurser er for Musikere, der underviser.  Tilmelding er bindende. Kursuspladser fordeles efter ”først-til-mølle” princippet.  Kurserne gennemføres under forudsætning af tilstrækkeligt antal tilmeldte kursister og fornøden bevilling. Der tages forbehold for mindre justeringer i kursusforløb.

 Jeres eget kursus?

Er I som musikskole interesseret i at afholde workshops på jeres skole?

Kontakt Peter Poulsen på Artlab (pp@dmf.dk) og hør om mulighederne!

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..