Pitstop – Mød manden bag Fucking Flink, Lars Andreas Pedersen

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

“Kreativitet starter med, at man skyder fra hoften, og det kan man kun, hvis man ikke frygter at ramme forbi”

Pitstop – ONSDAG D. 27.8: KREATIVE IDÉGENERERINGSMETODER OG REALISERING AF IDEER

V/ Lars Andreas Pedersen, foredragsholder, manuskriptforfatter og opstarter af Fucking Flink 

Fucking Flink

Lars AP er manden bag bogen og bevægelsen Fucking Flink. Med flinkhed og overskud har han fået over 170.000 mennesker med på, at Danmark – et af verdens lykkeligste lande – også skal blive verdens flinkeste land. I efteråret 2012 var Fucking Flinks facebookside den hurtigst voksende i Danmark. Gennem FFlink hjælper Lars kommuner, virksomheder, ministerier og organisationer landet rundt med at blive flinkere.

Før Lars var flink fungerede han som manuskriptforfatter i film/tv/reklame-brancherne, og var kendt som forfatter bag Polle fra Snave-filmene. Han sad også med i daværende klimaminister Connie Hedegaards Ildsjælepanel og har gennem sin virksomhed Redhair hjulpet ledelser, afdelinger og medarbejdere rundt om i det private og offentlige erhvervsliv med at få bedre idéer.

HVAD  ER PIT-STOP?

Pit-stop er Artlabs nye tilbud for kunstnere og kreative. Den sidste onsdag i hver måned har du som DMF-medlem og kursist på ét af Artlabs dagkurser mulighed for at høre et oplæg fra fra en interessant person inden for feltet kunst og entreprenørskab. Du kan således høre oplæg om aktuelle emner og cases inden for forhandlingsteknik, innovation, crowdfunding, salg, markedsføring, international underviser, kunstnermøder mv. Idéen med Pit-Stop er at levere motiverende, involverende, fagligt fokuserede foredrag for musikere og andre professionelle kunstnere og kreative.

Kom, lyt, bidrag, afprøv, del og netværk med de andre deltagere – og fyld ny power/energi på din kunstneriske og kreative virksomhed.

Pitstop er gratis for Artlabs dagkursister samt DMF-medlemmer.

HVORNÅR

Sidste onsdag i hver måned, kl. 9-11.45

HVOR

Artlab, Ewaldsgade 3, 2200  København N – Lokale: Kantinen 4 sal

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..