Nye datoer for masterclass og workshop med Coldplays arrangør

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Oplev Davide Rossi til ‘Studio Strings’ på masterclass d. 23. september og workshop d. 24.-25. september. Der er stadig pladser på både masterclass og workshop.

En mand med mange talenter

Davide Rossi er både violinist, komponist, producent og arrangør, og han har arbejdet sammen med bands som Coldplay, Goldfrapp, The Verve og Röyksopp. Derudover har han skrevet og lavet arrangementer for Alicia Keys, Siouxsie, Dido, Moby, Recoil, Zucchero og arbejdet sammen med producenter som Brian Eno, Markus Dravs og No ID blandt mange andre.

Coldplay og Viva La Vida

Sangen “Viva La Vida”, er Coldplays bedst sælgende single, og det er et klassisk eksempel på Davide Rossis signaturarbejde. Tre Grammy Awards i 2009 med “Viva La Vida or Death And All His Friends” var således også en anerkendelse for hans bidrag som både arrangør og som den vigtigste samarbejdspartner for Coldplay.

Laver originale strygerfortolkninger af kendte numre

Rossi har udover diverse samarbejder med prominente artister også genfortolket sange som Röyksopps “The Girl And The Robot”, Moby s “Pale Horses” og “Mistake” og har omformet numrene til nye og originale string kompositioner. Hør dem herunder via Soundcloud.

Om Davide Rossi

Davide Rossi blev født i Torino, Italien, i 1970. Han begyndte allerede at spille musik som fire-årig og spillede violin i en alder af ti. Han studerede ved konservatorierne i Torino og Milano, og i Milano opnåede han Violin Diploma i 1992 under ledelse af Maestro Ivan Krivensky.

Yderligere har han en Master i Violin ved konservatoriet i Milano, en BA i komposition ved Bath Spa University College og et MSC i Digital Music Technology på Keele University. Herudover har han deltaget i et relevant antal Robert Fripp guitar Craft kurser i Europa og USA fra 1990-1994 og studerede komposition hos Karlheinz Stockhausen i Kuerten i 1999.

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..