musiker + konsulent = frihed

Case Af Anne Aarup Bay
      |      | Flere cases   »

Den klassisk uddannede cellist og Feng Shui-konsulent Anne Hall har altid haft tre hovedinteresser: musik, indretning og det spirituelle. Nu får hun de tre interesser til at hænge sammen i en patchwork-model.

Den klassisk uddannede cellist og Feng Shui-konsulent Anne Hall har altid haft tre hovedinteresser: musik, indretning og det spirituelle. Da Anne i sin tid skulle vælge uddannelse, vandt musikken. Efter en del år på vejene, hvor hun bl.a. har turneret USA tynd med en strygekvartet og spillet utallige andre jobs med mange forskellige ensembler – siden 2001 også som fast medlem af Copenhagen String Trio – er der nu blevet rum til også at gøre en levevej ud af de to øvrige interesser.

For godt et år siden faldt Anne bogstaveligt talt over en bog om Feng Shui i den lokale Kvickly, og en umiddelbar fascination af den 4000-årige gamle kinesiske indretningsteori blev antændt. På samme tid gik Anne rundt med en følelse af, at hun ville noget mere end at spille musik, og derfor var det oplagt for hende at gå i gang med en endnu en uddannelse. Igennem det sidste år har Anne uddannet sig til Feng Shui-konsulent, og hun er nu bl.a. gennem en tur på Artlabkurset Selvstændig godt på vej til at have etableret egen selvstændig biks og den første kundegruppe er gennem en overvejende viral markedsføring på plads.

Musikerkarrieren og konsulenttilværelsen passer perfekt sammen for Anne Hall: ”Det varierer en del, hvor meget arbejde jeg har som kammermusiker og assistent i orkestrene. Med konsulentvirksomheden kan jeg supplere op med arbejde i de perioder, hvor der er færre spillejobs, og vekselvirkningen mellem de to ting giver en spændende hverdag, der aldrig bliver ensformig. Fleksibiliteten i konsulenttilværelsen og selve Feng Shui’en passer perfekt til min tilværelse som musiker… og for mig som person…”

Feng shui

Feng Shui betyder ’vind og vejr’, og er et ældgammelt kinesisk redskab til at harmonisere og skabe balance i omgivelserne. Feng Shui har sin oprindelse i menneskets urinstinkter, som fx ’hvor er det sikrest at lave en boplads?’ Det omsættes i moderne indretning til teorier om, hvor det er bedst at placere både individer og møbler i et rum og om, hvordan farver, materialer og symboler påvirker mennesket. Med Feng Shui kan man få mere ro, større overblik og flere muligheder for held og vækst i tilværelsen

Læs mere om Anne Hall og Feng Shui på www.livibalance.com

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..