Laptop Jam – Kom og spil med hver anden torsdag kl.18-21

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Hver anden torsdag åbner vi op for Laptop Jam på Artlab. I 3 timer kan deltagerne jamme elektronisk, dele tips og tricks og sætte gang i de gode svingninger. Spændende jam-gæster vil desuden sætte dagsordenen for nogle af jam-aftenerne og byde ind med nye input.

Jam session Laptop Jam »

Inspireret af mødet mellem teknologi og mennesker lægger Laptop Jam op til en god omgang multiplayer, hvor instrumentalister og sangere jammer med producere, lyddesignere og DJs, i et frit og generativt landskab af effekter, sequencere og synthesizere.

“Målet med Laptop Jam er at skabe et plug-and-play miljø, hvor folk kan komme med deres eget input i bedste bandjam stil og hygge sig med andre musikere. Input kan være alt fra en lille dims, der kan sige blip-blop, til en effektmaskine, der påvirker én af de andre deltageres signal. Ligesom det kan være et komplet live-set, du sidder og justerer på i samspil med de andre jammere… Herefter kan man arbejde videre med det selv – enten til jam’en eller derhjemme – og få tips, tricks, inspiration og skulderklap fra de andre deltagere,” udtaler Rasmus Kjærbo, der er instruktør/jamvært ved Laptop Jam. Rasmus Kjærbo er Nordens eneste certificerede Ableton Live underviser og kører den elektroniske musikskole Ectopic Beats Music og dub-dirigerer Københavns Laptop-orkester.

Opstart 20. marts

Laptop Jam starter op d. 20. marts og er åbent for alle, der har lyst til at lave elektronisk musik med andre. Man skal bare medbringe sin bærbare, controller, og hvad man ellers laver elektronisk musik med/på samt åbne ører og lyst til at lave ny musik.

Gæstejammere

Jens Christiansen/Rumpistol
Aktuel med sit 5. album-udspil ”Away” hvor han på elegant vis viser sin evne til at producere avanceret og genrekrydsende elektronisk musik, som altid søger at bevare et menneskeligt ansigt, samtidig med at der med mikroskopisk præcision integreres lydmæssige detaljer, som kun muliggøres af mange timers, dages og måneders arbejde foran maskinerne.

Thomas Knak
Electronica musiker, producer, filmkomponist og DJ. Startede under navnet Opiate og har arbejdet sammen med bl.a. Alva Noto og Björk og har komponeret musik til Christoffer Boes film Allegro og Reconstruction.

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..