Tag på kursus i de små afdelinger rundt om i landet

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

I foråret afholdt vi kurser i nogle af de små afdelinger, og det var en stor succes. Ikke mindst takket være afdelingernes store arbejde for at få det til at lykkes. Nu gentager vi successen i efteråret med fire spændende kurser…

Lav let, lækker livelyd
– For musikere, der selv laver lyd

Hvis du er musiker, der selv laver lyd, og hvis du er vant til at håndtere et sanganlæg eller lille PA, så skal du prøve dette kursus. Her lærer du at lave en bedre vokallyd live, at afstemme forholdet mellem bas og diskant, at finde det rigtige lydniveau til jobbet samt grundlæggende teknikker til at tune dit anlæg.

Rytmisk sangteknik (uden klassiske krumspring)
For sangere, sangpædagoger og korledere

På dette kursus får du metoder til at diagnosticere en stemme, så du ved, hvilket hovedområde og underpunkter der primært skal arbejdes med for at forbedre den; Indsigt og begreber til at være mere artikuleret og præcis i din pædagogiske kommunikation overfor dig selv og dine elever; Træning i at høre enhver ubalance i en stemme og viden til, hvordan du kan arbejde med det og udvidet din pædagogiske know-how inden for rytmisk sangteknik.

Hvordan får jeg mine elever til at øve sig?
– For musikere og musikundervisere

Har du problemer med at få dine elever til at øve sig? Og kunne du godt bruge nogle metoder til, hvordan du kan motivere dem? Så skal du prøve dette kursus, hvor du kan lære om coachingmetodik i musikundervisningen. På kurset får du kendskab til dine egne evner som motivator, konkrete redskaber til dit videre undervisningsarbejde samt ideer til nye måder at gribe undervisningen an på.

Hjemmeside / Blog med wordpress
– For dem, som vil lave deres egen hjemmeside

På kurset lærer du at lave din egen hjemmeside, som du løbende kan opdatere og interagere med dine fans igennem. Du får opsat din egen wordpress-hjemmeside (eller blog), lært at koble den med sociale medier (youtube, twitter, facebook), viden om nyhedsbreve/email marketing (opsætning og i praksis), viden om søgemaskiner og synlighed på nettet samt viden om tekstskrivning på nettet.

Læs mere om Kurser for fest- & underholdningsmusikere – og for de små afdelinger

Kursus
Live

Lav let, lækker livelyd

… på sanganlæg eller lille PA.

Kursus
Markedsføring

Hjemmeside/blog med WordPress

Lav din egen hjemmeside, som du løbende kan opdatere og interagere med dine fans igennem.

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..