Kom i studiet med Thomas Buttenschøn og indspil en plade på 2 dage

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Kan det lade sig gøre at skrive og indspille en plade på 2 dage? Vi gør forsøget på en intensiv workshop, hvor Thomas Buttenschøn styrer slagets gang. Det handler om at være kreativ, konstruktiv og produktiv.

Sangskriver med noget på hjerte

På Thomas Buttenschøns sidste album ‘Vinden der Blæser’ kom han vidt omkring – fra Bob Dylan til Morten Korch, Skelbækgade, det bibelske Thomas-evangelium og Josephine Baker med bananskørtet. Og Buttenschøn spænder i det hele taget vidt på sine fire albums, hvor han har givet os skønne numre såsom ’Fantastiske Mandag’, ’Smukkere end Smuk’, ’Løb Ibrahim’, ’Den med alle Ordene’, ’God Damn’ og ’November i KBH’.

Buttenschøn er utvivlsomt et stort sangskrivertalent, og han har en helt særlig fornemmelse for ord. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann skrev da også følgende om ‘Vinder der Blæser’: “Det må igen konstateres, at Thomas Buttenschøn ingenlunde er færdig med at afsøge og eksperimentere – denne gang har han således kastet sig over et støvet og folk-orienteret udtryk, der trækker på klassisk sangskrivning, blues og country, og som blot viser nye sider af den gode guts så alsidige talent”

Det alsidige talent kommer nu sangskrivere til gode, når Artlab inviterer på en intensiv 2-dages workshop i både København og Aarhus. Så er du sangskriver og mangler du inspiration til dine sange, eller ønsker du at gå helt nye veje? Så er denne workshop noget for dig.

På workshoppen får du:

  • Skrevet nye sange
  • Indspillet dem med det samme
  • Sparring af Thomas Buttenschøn
  • Indgået nye co-write relationer
  • 2 superintensive dage, hvor det kun handler om at lave musik

Fakta om sangskriverworkshop med Thomas Buttenschøn

København: 7/10 kl. 10-18 + 8/10 kl. 10-18
Aarhus: 9/10 kl. 10-18 + 10/10 kl. 10-18

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig på: https://artlab.dk/produkt/skriv-og-indspil-en-plade-pa-to-dage/

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..