Er du sanger, underviser eller på anden måde afhængig af en sund og velfungerende stemme?

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Artlab tilbyder et ugentligt træningsforløb i København, hvor du får styrket både krop, sind og stemme

  • Er du sanger, skuespiller, underviser eller på anden måde afhængig af en sund og velfungerende stemme?
  • Har du lyst til at prøve en træningsform, der virker genopbyggende og afbalancerende på krop, sind og stemme?

Så er ‘Yoga for stemmen’ måske noget for dig! Ugentlig træning i København i 10 uger, hvor du får styrket både krop, sind og stemme.

Yoga for stemmen er en komplet træningsform og en yogaform lidt ud over det sædvanlige. Her kombineres yogaens teknikker med teknikker fra Anne Rosing Metoden, som sigter på at optræne sangerkroppen, som fundament for en optimal stemmefunktion.  Selve træningen er en blanding af yogaflows og klassiske yogastillinger, åndedrætstræning, kropsholdningsarbejde, pilatesteknikker, massage og meditation. Alt sammen for at sikre en sund og afbalanceret stemme og undgå stemmeslid og hæshed.

Mindfulness

Ligesom al anden yoga handler ‘Yoga for stemmen’ om at være til stede i nuet, og skabe forbindelse mellem krop og sind. Der indgår visualiseringsøvelser og guidede meditationer til at udfordre og træne dit nærvær; teknikker, som udover at skabe ro og mental overskud, også kan bruges i performative sammenhænge.

‘Yoga for stemmen’:

  • Styrker og smidiggør kroppens kernemuskulatur
  • Optræner åndedrættet og sikrer en god støttefunktion
  • Afhjælper kompensatoriske spændinger, der går ind og blokerer din stemme
  • Styrker immunforsvaret og øger kroppens energiflow
  • Skaber emotionel balance, mental klarhed og fysisk velvære

Tilmeld dig kurset HER

Træning
Krop & sind

Yoga for stemmen – træning

Ugentlig træning i København for sangere og musikere

Katrine Ingelhardt Andersen er instruktør på kurset og er kvinden bag Ingelhardt Yoga.

Katrine er udøvende sangerinde, sangpædagog og yogalærer og brænder for at arbejde med kropslig og mental sundhed, samt forholdet mellem krop og stemme. Efter adskillige års erfaring med yoga og sang, har hun kombineret de to verdner i den unikke træningsformen Yoga for Stemmen, som træner kroppen med henblik på at skabe de bedste betingelser for stemmen. Det er en yogaform, der er svær at beskrive, men som skal opleves.

Katrine er uddannet fra Musikvidenskab, Københavns Universitet, med hovedfag i Musik og sidefag i Psykologi. Hun har desuden studeret sang/sangpædagogik, musikproduktion og dans på Columbia University i New York.  I 2013 færdiggjorde hun den 2-årige uddannelse VoiceEmbodiment – en efteruddannelse for professionelle sangere og sangpædagoger, der kombinerer undervisning i Anne Rosing Metoden med psykoterapi og indsigt i den indianske filosofi Earth Wisdom.

Hun er desuden certificeret Triyogalærer fra 2010 og har efterfølgende taget adskillige yogakurser både i ind- og udland.

Katrine har mange års erfaring i undervisning inden for yoga, stemmetræning og sang. Hendes undervisning bærer præg af et fagligt overskud, engagement og ikke mindst evnen til at skabe en rolig og nærværende stemning.

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..