Emdal Colorknit modtager broncemedalje

Case Af Anne Aarup Bay
      |      | Flere cases   »

Signe Emdal, tidligere kursist på Selvstændig, modtog kunsthåndværkerprisens bronzemedalje for hendes utraditionelle værk ’Phone’, som er en serie af maskinstrikkede billeder.

Signe Emdal, som er kursist på Selvstændig, har modtaget kunsthåndværkerprisens bronzemedalje for hendes utraditionelle værk ’Phone’, som er en serie af maskinstrikkede billeder sat op, så de fremstår som strikkede billeder. (se billedet). Signes værk kan ses sammen med de andre 7 medaljevinderes projekter på Kunstindustrimuseet til og med d. 29. juli.

Signe er uddannet med speciale i digital maskinstrik på Tekstil fra Kolding Designskole i 2007. Hun strikker til både beklædning og bolig, og meget unikt bruger hun også maskinstrik til ikke-funktionelle formater som hendes medaljevindende strikkollage.

Emdal Coloknit er navnet på Signes virksomhed, og lige nu går hun på Artlabs kursus ’Selvstændig’ for at ’få professionel hjælp til at stramme op på mit brand’ og for at få lavet en klar business-strategi. ”Jeg har ikke noget problem med at spørge folk om hjælp,” forklarer Signe, ”lige nu er jeg fx i gang med at anskaffe mig min egen strikkemaskine, men mine ideer angående maskinen stritter i mange retninger. Min forventning til kurset er helt klart at få hjælp til at prioritere mine ideer.”

Læs mere på www.emdalcolorknit.dk

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..