Nye tilbud til musikere efterår 2013

Nyhed Af Peter Poulsen
      |      | Flere nyheder  »

Kataloget over Artlabs kurser i efteråret er nu på gaden, og det sprudler med spændende og kompetenceudviklende kurser. Så tag et kig og se, hvad vi kan tilbyde lige præcis dig.

“Hvis bare jeg havde tid nok, kunne jeg udvikle min sound som blæser gennem forløbet ”Åndedrætsbevidsthed for blæsere” – og lære rytmisk sangteknik. Sørge for, at min krop er i form ved at gå til ”Yolates”, at mit sind er i ro gennem ”Mindfulness” og få inspiration til nye sange på ”sangskriverworkshop med Thomas Buttenschøn”. Når mine nye sange skal arrangeres, tager jeg lige ”Studio Strings” og ”Sibelius for arrangører”, så jeg kan få lavet strygerarrangementer sammen med Coldplays arrangør Davide Rossi og efterfølgende få skrevet nogle flotte noder til orkestret.”

“En stor del af indspilningen vil jeg klare selv, så ”Trommelyd i studiet” er kærkomment. Jeg laver også musik på laptop og mødes hver anden uge med andre laptopmusikere til ”Laptop Jam”.”

“Når musikken er indspillet, får jeg brug for at sætte den i en skarp kontekst med en kreativ forretningsmodel, hvor jeg gennem de sociale medier inddrager mit publikum og finder nye vinkler til projektet. Så jeg melder mig til workshoppen ”Musik ud af boksen!”. Her finder jeg ud af, at jeg har brug for en hjemmeside og nogle gode videoer. Hjemmesiden laver jeg i Wordpress, og videoen laver jeg på min iPhone/iPad – og optimerer den gennem ”Mobile historier”. Næste gang jeg laver video bliver på ”Videoworkshop I+II”, hvor jeg først laver en drejebog og et storyboard, bruger et mere professionelt kamera og ekstern mikrofon, optager videoen og redigerer den færdig i Final Cut Pro X.”

“Næste dag skal jeg undervise – og heldigvis har jeg på ”Hvordan får jeg mine elever til at øve sig hjemme?” lært coachende tilgang til musikundervisning. Så derfor er jeg stadig frisk om aftenen og kan tage til én af de gratis temaaftner ude i landet, hvor jeg bliver præsenteret for nye workshops i selskab med mine kolleger.”

“Phew! I mit næste musikerliv får jeg brug for mere tid til at tage på workshop! (og så har jeg slet ikke nævnt ’Turen går til USA’ om det, jeg skal tage højde for, når jeg planlægger at tage til Amerika, eller ’Remix workshop,’ ’Sound Control’, ’Laptop live’’Helpdesk’, ’Italiensk sprogcoaching for sangere’, osv.”

Vi ses på kursus til efteråret! Fristen for tilmelding er den 30. august 2013.

Læs hele kursuskataloget for efterår 2013 her!

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..