Brug din baggrund og erfaring som kunstner på nye måder – Bliv kunstnerisk konsulent. Opstart 23/2

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

På 6-ugers kurset ’Kunstnerisk Konsulent får du overblik over konsulentrollen, identificeret, hvad du har med i din kunstneriske bagage, som kan interessere virksomheder samt metoder og redskaber til at arbejde som kunstnerisk konsulent. Enten som freelancer, som del af et konsulentbureau eller som ansat i en virksomhed.

Kunstnerisk konsulent med gennemslagskraft

Første hold startede mandag d. 1. september, og den svenske sangerinde og musiker Anna Kruse var med på kurset: ”Mine erfaringer med konsulentydelser har indtil nu mest bestået i at synge sammen med virksomheder. Morgensang, intro til firmafest, som en del af festen og som pauseindslag på konference. Det synes jeg er rigtig sjovt – at få rusket godt op i jakkesættene og få de højhælede ned på gulvet og synge med HELE kroppen. Det har derfor længe været mit ønske at give konsulentvirksomheden mere fokus. Jeg vil gerne, at den skal vokse og udgøre en større del af min indkomst. Som sanger ved jeg noget om at stå på scenen og få mit budskab frem, og derfor vil jeg videreudvikle den del af min butik, som hedder ’Gennemslagskraft’”, fortæller Anna Kruse.

Mange muligheder for at bruge sin kunst

Og Kunstnerisk Konsulent har sat fart på hendes planer: ”Kurset er rigtig godt! Det har givet mig meget. Både på det personlige plan og på det professionelle. Kurset har givet mig et indblik i en ny del af sangerens/musikerens mange muligheder. Jeg har grebet muligheden og startet et nyt firma, som jeg glæder mig til at arbejde videre med. Der er SÅ mange muligheder for at lave flere sjove ting med sin kunst. Jeg har mødt en masse inspirerende lærere på Artlab og ikke mindst medkursister. Og har igen forstået værdien af et godt netværk. Jeg vil helt klart anbefale kurset til alle, der gerne vil bruge sine kunstneriske kompetencer uden for den traditionelle musikscene. Især dem, som allerede har nogle koncepter, de arbejder med, eller som har idéer til koncepter, de har stor lyst til at arbejde med.”, siger Anna.

Anstrengelserne bærer frugt

Kenneth Agerholm, der er en af instruktørerne på ’Kunstnerisk Konsulent’, og som selv har arbejdet som kunstnerisk konsulent de sidste 12 år, bakker Anna op: ”Du får som deltager både ny viden og nye færdigheder på kurset. Du færdigudvikler et produkt eller ydelse og får viden om salg og forretningsmodeller. Derudover lærer du om kundernes behov, sprog og værdier, og om hvordan du kan bruge dine kunstneriske metoder og konkret omsætte dem til konsulentydelser. Det har været en fornøjelse at følge de 9 super aktive kunstnere på første forløb, og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer ud af deres anstrengelser.”

 Fakta

Næste kursusstart: 23. februar
Kurset er åbent for selvbetalere og ledige (enkeltplads eller 6-ugers selvvalgt)
Ønsker du mere information om kurset, så læs mere på siden for Kunstnerisk Konsulent eller kontakt administrator Grethe Søndergaard på: gs@dmf.dk eller tlf: 70 22 15 25

AnnaKruse-Kunstnerisk-konsulent

Anna Kruse – Deltager på Kunstnerisk Konsulent
Er sangeruddannet i Sverige, hvor hun gik 2 år på Musikhögskolan og fortsatte herefter med 2 års udvekslingsstudier på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Hun har bla. skrevet musik til den svenske digter Edith Södergran og udgivet 2 anmelderroste CD’ermed denne musik, og så er jazzmusikken det, der virker for Anna: “Jeg har sunget med en masse skønne musikere, som spiller alt fra sav til det storsvingende DR Bigband”.

Se videoen for “Champagne Fötter”
Læs mere om Anna Kruse og se de mange fine anmeldelser på hendes hjemmeside

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..