Bliv kunstnerisk konsulent på 6 uger – NY uddannelse på Artlab

Nyhed Af Line Ingberg Jepsen
      |      | Flere nyheder  »

Nu kan du tilmelde dig Artlabs seneste 6-ugers uddannelse, der er designet til professionelle kunstnere. På ’Kunstnerisk konsulent’får du de centrale forudsætninger for at udvikle koncepter og formidle og facilitere forløb, der matcher virksomheders behov – på basis af dine særlige kunstneriske kompetencer.

Kenneth Agerholm, instruktør, om ‘Kunstnerisk Konsulent’

“Uddannelsen som Kunstnerisk Konsulent går ud på at give dig, som kunstner, metoder og redskaber til at kunne arbejde som kunstnerisk konsulent i virksomheder og organisationer. Der er et spændende og meningsfuldt marked for innovation, som kunstnere ligeså godt kan få en bid af.”

Hvad er det lige præcis, kunstnere kan gøre for en virksomhed?
”Mange virksomheder og organisationers overlevelse hænger tæt sammen med, at de er kreative og innovative. Mange kunstnere har spidskompetencer inden for disse områder, men ved måske ikke, hvordan disse kompetencer kan bruges i andre sammenhænge – det kan være som konsulent for virksomheder og organisationer. Det laver vi om på med dette kursus. Kunstnere arbejder fx med teambuilding, præsentationsteknik, produktudvikling og kreativitet. Men vi bliver også brugt til udvikling af værdier, visioner og strategier.”

Hvad er din baggrund for at være instruktør på uddannelsen?
”I de sidste 12 år har jeg haft privilegiet at løse mange opgaver for virksomheder og organisationer. Det er blevet til 3-500 workshops, konferencer og innovationsopgaver – fra 3-timers opgaven til projekter over 3 år. Jeg var også med til at lave den 2-årige MAB: Moving Arts & Business-uddannelse på Artlab i samme felt. Min baggrund som musiker i bl.a. New Jungle Orchestra og som kordirigent er min base, og efterhånden har jeg fået et stort bagkatalog af metoder og teorier.”

Hvad får deltagerne ud af at gå på kurset? Og er der nogle særlige krav?
”Du kan som deltager regne med ny viden og nye færdigheder. Du færdigudvikler et produkt eller ydelse og får viden om salg og forretningsmodeller. Derudover lærer du om kundernes behov, sprog og værdier. Du får nyeste teorier om facilitering og læringsprocesser og finder ud af, hvordan du kan bruge dine kunstneriske metoder i processen og omsætte det til konsulentydelser.”

”Vi lover ikke, at det bliver let, for der skal knokles. Men hvis du har talent for at formidle, er professionel og kreativ, brænder for at arbejde med mennesker og sætte sig ind i spændende problemstillinger – ja, så ER der noget at lave og penge at tjene derude.”

Infomøde

Infomøde om kurset Kunstnerisk Konsulent

Ekstraordinært infomøde om Artlabs nye 6-ugers uddannelse

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..