Artbizz Nord – innovative partnerskaber

Nyhed Af Iben Lehnert
      |      | Flere nyheder  »

EFFEKTGIVENDE PARTNERSKAB MELLEM VIRKSOMHED OG KUNSTNER

Virksomheder og medarbejdere har brug for nye perspektiver, værktøjer og engagement for sammen at kunne håndtere forandring og videreudvikling. Derfor har Kulturkanten og Kulturaftale Nordjylland sammen med Artlab iværksat projektet ARTBIZZ NORD.

Har du lyst til at indgå i et virksomhedspartnerskab om en konkret innovativ opgave og medvirke til at vurdere effekten – for virksomheden og for dig? Fx inden for samarbejde, service, produktudvikling, kommunikation, ledelse, profilering, events og kulturpartnerskaber.

Du og virksomheden kan søge om op til 75 % tilskud til din løn og din transport. Puljen kommer fra nordjyske Kulturkanten og kan søges af alle kvalificerede via Artlab, som er projektoperatør.

Artbizz Nord tilbyder:

Gratis kunstnermatch, support og effektvurdering
Tilskud til kunstnerløn i de 10-15 mest innovative partnerskaber

Artlab bistår som operatør med rammesætning, matchning, dokumentation og effektvurdering. Ligesom jeres partnerskab kan få support i processen.

Har du allerede en ideskitse eller konkret partnerskab med en virksomhed eller ønsker du at lægge en profil i vores kunstnerbase for et evt. match? Læs mere om projektets rammer og vilkår for tilskud HER.

Interesseret? Læs mere

 

 

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..