Eskild Winding

Pianist, projektleder og radioproducer

Debuterede fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2011 med efterfølgende studier i Berlin og Columbia University, New York. Har ved flere lejligheder været solist med blandt andre Aarhus Symfoniorkester og Syddansk Universitets Kammerorkester. Spiller som kammermusiker i duoen Lautrup/Winding og har som solist opbygget en omfattende koncerterfaring med adskillige koncerter i Danmark, Tyskland, Holland, Norge, USA, Argentina og Moskva. Modtog 2012 Sonnings Musikpris for unge talenter.

I det daglige fungerer Eskild som musiker og projektleder i Ensemble Lydenskab, der arbejder med nytænkning af den klassiske genre. Vi har her arbejdet med andre grænseoverskridende kunstnerer som Martin Hall, Kristina Holgersen, Andrea Pellegrini, Ursula Andkjær Olsen, Teitur m.f. Lydenskab producerer og faciliterer tværæstetiske projekter, hvor den klassiske musik udfordres af andre genrer og iscenesættelser.

Sideløbende med den udøvende karriere som pianist, har han siden 2013 arbejdet som musikproducer for Danmarks Radio, P2.

ARTLAB UDBYDER LIGE NU

Henter ydelser..